Як печерицям і гливам надати аромат і смак благородних лісових грибів


Кулінарні рецепти

Простий і ефективний спосіб.

Смак грибів, які виросли в лісі, ні з чим не зрівняється, але в наявності вони є не завжди на відміну від покупних глив і печериць. Одна проблема, у штучно вирощених грибів смак абсолютно не такий. Точніше, вони практично несмачні. Але це не страшно, так як є спосіб перетворити їх в дуже смачні гриби, практично, як лісові.

Що потрібно робити

Сьогодні в супермаркетах в упаковках продаються досить недорого сушені лісові гриби: білі, підосичники, боровики або ж асорті. Нам знадобиться одна упаковка, причому, вистачить її на кілька приготувань страви.

Сушені гриби подрібнюються в кавомолці або блендері, щоб вийшла порошкоподібна маса. Отриманий порошок слід засипати в будь-яку тару: пластикову або скляну. Таким чином ми отримали натуральну приправу.

Спосіб застосування грибного порошку простий. При приготуванні страви з печериць і глив в неї необхідно додати пару ложок цього інгредієнту. Запаморочливий запах ви відчуєте практично відразу.

У випадку з супом вийде дуже навариста страва. Якщо ж ви плануєте смажити печериці, то з такою добавкою вони відразу будуть в соусі, причому густому. Залишиться тільки сметану додати, хоча це вже на любителя.

Джерело